Bagaimana Anda Boleh LETOPKAN Bisnes Internet Anda, Dibimbing dan Dilatih Sehingga Berjaya - HANYA DARI RUMAH ANDA?


Ya, kami akan latih anda setiap hari, sampai anda berjaya capai objektif anda dalam bisnes Internet!

Ini bukan omongan kosong atau saja nak bikin sembang paling kencang, tapi ini realiti sebenar! Kalau anda garu-garu mata pun sedarlah bahawa ini bukanlah mimpi!

Kerana apa yang bakal saya kongsikan dan togelkan dilaman web ini adalah khas untuk anda yang mahu merubah hidup anda 360 darjah sahaja!


Saya nak tanya sikit boleh?

Dah berapa banyak duit anda berhabis dan terbakar macam tu je sebab pergi seminar motivasi? Dahla dengar orang cerita up sana sini, anda nak cari parking, duit minyak, tol, kemudian masuk kelas dijual dengan program beribu ringgit hanya untuk mendengar bebelan orang sambil ditemani ratusan atau ribuan yang lain?

Bila balik dari seminar, berapa kali anda tersangkut dan stuck masa nak buat tu? Nak rujuk ke mentor, mentor dah sibuk pergi buat roadtour keliling satu Malaysia katanya.. Nak whatsapp dia tak ada nombor, nak tanya dalam group tunggu setahun baru dapat jawapan.. Masa tu agaknya anda dah hilang semangat dah pun nak buat bisnes..

Adakah anda benar-benar serius nak ubah hidup, bayar hutang, jana pendapatan dari Internet sehingga puluhan ribu ringgit?

Tapi anda tak ada masa dan tak ada bajet nak pergi seminar yang biasanya dibuat hari Sabtu Ahad dekat KL saja?

Kalau anda benar-benar nak ubah hidup, nak belajar online marketing HANYA DARI RUMAH dengan pembelajaran SETIAP HARI, inilah tempatnya!


Sebelum tu saya nak cerita sikit pasal kes banyak student-student saya di Jootawan Academy.

Ehem ehemm.. Bagi siapa yg tak tau, Jootawan Academy ni dah mulakan operasi sejak 2012 lagi.. Kira dah 5 tahun jugak la.

Kami dah latih beribu orang dan satu USP kami yang sangat membanggakan dan dihargai student kami adalah selepas mereka join pakej akademi di Jootawan, support yang kami berikan adalah LIFETIME.

Ada kisah student-student yang saya latih sendiri 3 tahun lepas berjaya mencanak jualan dia kat Internet. Tapi krisis ekonomi membuatkan bisnes dia jatuh dan dia ingin bangkit balik. MUJUR ADA JOOTAWAN ACADEMY sebab selepas 3 tahun, dia tak perlu bayar satu sen pun yuran kursus sebab dia boleh datang balik kelas tu!

Awesome gila kan?!

Bukan tu saja, Jootawan Academy ni jugak SATU-SATUNYA training provider yang sediakan refill class UNLIMITED! Nak datang lagi dan lagi? Tak de hal! Mana la tau kan kot-kot masuk kelas tu tak faham apa sangat, datang la buat kali ke-2, 3, 4, 37, 62 kali pun tak apa selagi mana kelas tu beroperasi. Hah! Ada orang buat macam tu ke selain Jootawan? Of course tak ada!!

Apa yang kami berikan, adalah perkara yang sentiasa TAK MASUK AKAL! Yang sentiasa akan memenangkan anda yang menyertai kami, dan belajar dari kami..

Biar orang kata KAMI GILA!

Biar orang kata KAMI MABUK KETUM!

Biar orang kata KAMI DAH TAK WARAS!

Asalkan niat dan hasrat kami untuk melihat anda berjaya mencapai objektif anda dan merubah hidup anda melalu bisnes Internet ini tercapai! Kata-kata orang tadi tu akan jadi macam habuk yang menyinggah di atas kasut hitam kami ni je.


Jadi hari ni saya mewakili team Jootawan Academy nak cerita dengan anda satu lagi KERJA TAK MASUK AKAL daripada Jootawan untuk anda yang setia membaca sehingga sekarang ni.

Jootawan Academy ada satu produk terbaru untuk anda..

Jangan skeptikal sangat kerana ini bukanlah seminar biasa.. Ini bukanlah training macam ramai orang buat sekarang ni.. Saya bukan nak jual ebook..

Tapi buat JULUNG-JULUNG KALINYA, Jootawan mempersembahkan satu keahlian IKON untuk anda..

Maksud IKON? IKON memberi maksud

I - Internet Marketing

K - Keusahawanan

O - Opportunity

N - Networking

Jadi dalam keahlian ini, anda bukan saja akan dapat belajar pasal Internet Marketing dan keusahawanan ataupun bisnes, malah anda juga akan menikmati segala peluang istimewa seperti workshop PERCUMA setiap bulan, dan networking dengan setiap ahli yang lain.

Amacam? Best tak?

Apa? Best sangat?? Dah tentu lah!

Saya perincikan lagi apa yang akan kami kongsikan HANYA kepada ahli didalam group ni.. Saya bagi teaser je dulu. Selebihnya ada didalam group ni nanti ok..

  • Facebook marketing
  • Zero cost marketing
  • Facebook ads
  • Google adwords
  • Autoresponder
  • Email marketing
  • Affiliate marketing
  • Product launch
  • Info product
  • Leadership
  • Motivasi
  • eCommerce
  • Marketplace
  • Website development
  • Productivity
  • dan banyak lagi!

Huh!!

Gila ke apa? Adakah saya bermimpi??

No NO NOO!!

Inilah realiti yang hanya berlaku di Jootawan!

Anda akan belajar semua ini didalam group khas IKON hanya untuk ahli yang special saja macam anda.. 😃

Tak ada lagi training atau seminar provider yang sanggup nak mengajar semua strategi ni dalam satu pakej kan?

Kalau ada pun anda kena bayar mungkin berpuluh ribu, sebab orang biasanya dia akan jual kelas FB ads dulu, lepas anda dah join kelas tu dia jual pulak kelas email marketing, lepas dah join tu dia jual pulak benda lain.. Akhirnya anda pun ber’huhuhu’ je lah jawabnya.. Akaun bank makin kosong tapi kepala otak yang makin sendat!


Ok kini tibalah masanya saya mengumumkan pembukaan keahlian IKON ini kepada anda sebab saya tahu anda dah pun selangkah kearah menjadi ahli..

Macam saya cakap sebelum ni, IKON ni ditubuhkan untuk membantu anda yang betul-betul serius nak ubah nasib diri dan keluarga, belajar HANYA DARI RUMAH tentang CARA NAK BUAT DUIT dan besarkan bisnes..

Bila kita ada niat dan hasrat nak membantu anda macam ni, kami akan bagi anda guide dalam bentuk FB LIVE setiap hari kerja* yang anda boleh join belajar dari rumah anda!

WOW DELICIOUSSS VASS!!

"So sekarang berapa harga keahlian ni?"

Ok sekarang ni saya nak tanya anda balik..

Agak-agak la kan..

Kalau dah anda belajar SEMUA strategi macam Facebook, Instagram, Google ads, Email, motivasi, bisnes, semua tu SETIAP HARI melalui FB LIVE pulak tu, berapa agak-agak yang anda sanggup laburkan?

Kalau lah sifu sifi lain dengar dan tengok ni, memang tercirit dibuatnya dengan content yang kami mampu berikan.

Seperti biasa, Jootawan akan memberi ganjaran kepada MEREKA YANG BERTINDAK AWAL..

Siapa cepat, dia dapat!

Keahlian ini sebenarnya akan dilancarkan dengan pakej bayaran BULANAN..

Dah nama pun keahlian kan.. Sesuai dengan apa yang kami kongsikan setiap hari, setiap bulan, KHAS untuk anda nak bagi anda cepat pandai..

Jadi pakej bayaran yang kami akan kenakan juga adalah berbentuk BULANAN..

Harganya boleh mencecah sehingga RM 190 sebulan.. Bayangkan berapa banyak anda bakal belajar dengan hanya bayar RM 190 sebulan sahaja..

Kalau pergi seminar, belajar SATU TOPIK selama 2 hari lepas tu balik nak buat terkapai-kapai, anda bayar RM 197 jugak kan?

Nak tanya kena bayar RM 2000 lebih untuk satu lagi sessi bersama sifu dan geng-geng pembantu sifu..

Namun begitu…

Kami boleh letakkan harga yang jauh lebih rendah..

Kerana kami tak perlu lah nak bergantung kepada bisnes menjual air liur kami kerana di Jootawan, pengasas Jootawan dan trainer Jootawan memang buat bisnes yang SEBENAR!

Bukannya jadi kaya sebab buat seminar!


So, saya nak bagi SUPER SPECIAL REWARD bagi anda yang bertindak sekarang..

KHAS, SPECIAL, INVITATION ONLY..

Untuk 50 orang yang terawal menyertai program IKON ni, anda hanya perlu bayar.. . . .

RM 99 SEBULAN

. . .

NOPE!!

. . . . .

RM 197 SETAHUN! SAHAJA!!

. . . Untuk makluman anda, harga akan dinaikkan secara berperingkat setelah kuota mencapai 100 orang DAN saya akan kembalikan kepada bayaran BULANAN setelah mencapai kuota yang ditetapkan..

Selepas anda membuat bayaran, anda boleh mendapat akses terus ke FB group dimana anda berpeluang belajar setiap hari dan tonton recording video-video sebelum ini..

BAYAR SETAHUN SEKALI JE! (untuk 100 orang terawal)

Oh terlupa pulak saya!

Bagi anda yang membuat bayaran hari ini juga..

Ada BONUS BONANZA BANANANA untuk anda grab jika anda menjadi antara insan bertuah termasuk dalam senarai pembayar hari ini..

Bayar esok dan mungkin anda terlepas siri bonus POWER lagi HEBAT KEBABOMMM nih!


Bonus #1

INSTANT FB ADS!

Siri video Instant FB Ads ni memang dihasilkan khas untuk anda yang nak buat iklan Facebook dalam masa yang pantas! Malas nak bazir-bazir masa nak tembak yang advance pening kepala, hah belajar aje yang ni kan senang!

Bonus ini bernilai RM 197 tapi anda dapat FREEEE!


Bonus #2

KAYA MENJELANG RAYA

Ini merupakan rakaman webinar yang Akmal buat sebelum raya ajar tentang macam mana nak jadi kaya bila lepas raya nanti dengan menggunakan market yang dah sedia menunggu untuk membeli. Boleh la nanti guna strategi dalam ni untuk buat duit cepat nak raya tahun depan.

Bonus ini bernilai RM 100 tapi anda TAK PAYAH BAYAR!


Nampak tak?

Saya tanya sekali lagi ni.. NAMPAK TAK NI??

Bukan saja anda dapat akses ke video pembelajaran COMPLETE pasal Internet Marketing dan Keusahawanan, tapi anda juga dapat BONUS yang saya pernah jual sehingga RM 297 secara PERCUMAAAA!! dengan syarat anda buat bayaran hari ini juga!

DAH DAH!!

Tak mau bertangguh masa lagi walau sesaat!!

Cara nak join dia senang je..

Anda klik button SERTAI SEKARANG! dibawah ni dan ikut step untuk buat bayaran. Kalau anda tengok harga masih lagi RM 197 SETAHUN, anda kira BERTUAH dan saya harap anda buat bayaran secepat mungkin..

Takut nanti anda terkeluar daripada senarai 100 orang dan senarai penerima BONUS, memang melepas lahai..

Masa tu nak nangis air mata warna hijau pun tak ada siapa nak peduli untuk turunkan harga semula..

Harga sekarang adalah RM 197 SETAHUN!!

Sila tunggu sampai kami kenakan anda harga RM 197 SETIAP BULAN kalau anda masih lagi berdegil tak mahu buat keputusan serta-merta. Kalau nak jimat, nah klik SEKARANG link penyertaan dibawah ni ok!