Saya Akan Bantu Anda Buat Duit 2017 Ni Sehingga RM 10K SEBULAN Walau Tanpa Produk Sendiri!

Kalau anda pandai ikut panduan yang saya bagi, pandai COPY PASTE, pandai upload gambar, ada masa sikit untuk closing customer.. PELUANG INI UNTUK ANDA!

enter image description here

Sekarang ni, nak buat duit bukan senang KALAU tak ada mentor..

Lagi susah KALAU tak ada produk yang meletop..

Nak buat produk sendiri dan letopkan?

INGAT SENANG KE???

Nak kena buat branding, nak buat marketing, nak jaga kualiti produk, nak ada team handle produk dan support, deal dengan kilang..

Baru je dengar tu dah SERABUT KEPALA!

Itu baru dengar kerja-kerja yang terlibat! Modal macam mana pulak? Mari saya tolong kirakan sikit modal yang terlibat..

enter image description here

Ini baru MODAL PERMULAAN.. Belum lagi saya masukkan modal daftar syarikat, modal sewa dan renovate office, modal telefon dan lain-lain kos tersembunyi..

Bila dah keluar modal banyak ni, barulah terhegeh-hegeh fikirkan cara macam mana nak buat marketing dan nak jual barang sampai meletop!

Saya Tau Apa Yang Anda RASA dan FIKIR!


Sebab masalah macam ni dah banyak jadi dekat student Jootawan dan kebanyakannya dah sampai tahap “TAK DAPAT DIRAWAT” dah..

Macam mana saya nak bantu kalau tengok packaging pun hancuss.. Tengok website pun lumpuh..

Sebab tu cara paling baik untuk mula buat duit banyak adalah dengan BELAJAR MENJUAL.. BUKAN BELAJAR MENCIPTA PRODUK!!

Bila anda dah tahu menjual dan memasarkan produk, barulah anda akan merasa duit masuk..

Ok?

Saya nak tanya ni.. Anda nak tak kalau saya kongsikan peluang untuk anda join bisnes saya samada sebagai stokis atau ejen mahupun dropship? Kalau anda berminat untuk buat duit banyak pada tahun 2017 DIBAWAH BIMBINGAN secara terus dengan saya, ini lah peluangnya. Anda akan dapat PRODUK HOT yang dah saya buktikan memang MELETOP untuk dijual, dan anda akan dapat LATIHAN DAN PANDUAN dari saya sendiri!

enter image description here

Tapi saya nak kena beritahu dulu yang tak semua orang layak atau sesuai dengan program sebegini..

KENAPA TAK SESUAI?

  • Saya hanya buka peluang ini kepada orang yang tak ada bisnes sendiri lagi. Kalau anda dah pun ada bisnes sendiri, anda tak sesuai. Takkan anda nak jadi agent saya pulak kalau anda dah ada bisnes sendiri kan?
  • Saya tak terima mereka yang dah power gila dalam marketing. Buat apa saya nak bimbing mereka yang dah power sedangkan banyak lagi orang lain memerlukan bimbingan daripada saya secara direct kan?
  • Terbuka untuk yang masih belum ada produk sendiri lagi. Kalau anda dah ada produk sendiri, baik fokus pada jual produk anda saja melainkan produk yang anda jual tu tak laku dan tak meletop macam produk saya.
  • Peluang ni sangat sesuai kalau anda masih belum ada produk sendiri, masih bekerja full time, masih belum power bab marketing.
  • Perlu mempunyai sedikit modal. Ini syarat minima. Modal tak besar. Anda akan dapat produk, latihan, dan material promosi untuk anda copy paste.